About

Hoog kwaliteit voor een redelijke prijs, repareren en installeren, afgezien van grotre van het bouw project.

 

U hoeft niet veel te betalen, als het minder kan. Dit doen we samen door de materiaal door te nemen en uw budget plannen voor ultime voordeel. 

 

Wat viir u van belang is dat u weet dat het gaat om uw huis en hoe u dat graag wilt. we zorgen dat uw dromen uit komen.

ABOUT US

SERVICES

Een vluchteling in dienst nemen

What makes us the best in Nederland.

 

Vluchtelingen willen niets liever dan snel aan het werk en volwaardig meedraaien in de maatschappij. Bied jij vluchtelingen een kans binnen jouw bedrijf? Lees dan meer over de voorwaarden én voordelen.

Gebruikmaken van Nieuwkomers ervaring & expertise

 

Een vluchteling met een verblijfsvergunning (statushouder) mag werken en heeft dezelfde rechten en plichten als een Nederlander op de arbeidsmarkt. Werk kan zijn in loondienst, als zelfstandig ondernemer, bij een werkervaringsplek, een stage of vrijwilligerswerk. Soms wonen vluchtelingen met een verblijfsvergunning langer op het asielzoekerscentrum (azc), omdat zij nog wachten op huisvesting in de gemeente. Ook zij mogen werken. Asielzoekers mogen werken onder bepaalde voorwaarden. Geef de vluchtelingen kans om een leven te bouwen door werken en door hen talent en skils benutten in Nederland. Wercrew helpt de vluchtelingen door ze in dienst te nemen en werkbieden.